Het team van Woodcraftsurvival.com
Michel

Is de oprichter, schrijver en beheerder van woodcraftsurvival.com.
Michel heeft al ruim 25 jaar ervaring in het beoefenen van survival en bushcrafttechnieken. In 2012 was Michel samen met Eddy een week lang te zien als "De Bosjesmannen" bij man bijt hond. Dit was zo'n groot succes dat in het najaar de serie nog een keer werd uitgezonden.

Michel gaat graag een stuk met de Canadees varen over de Brabantse rivieren, tevens is hij de bouwer van het team en pioniert dan ook allerlei handige objecten zoals onderkomens, ladders en keukens in een handomdraai in elkaar.
Eddy

Is de fotograaf en filmmaker van woodcraftsurvival.com.
Eddy zwerft al 40 jaar door de afgelegen gebieden van Europa, vaak helemaal alleen. Samen met Michel was hij in 2012 te zien als "De Bosjesmannen"bij het NCRV programma man bijt hond.

Eddy is een fotograaf pur sang en weet dan ook altijd hoe hij de gebruikte technieken en bouwsels op een prachtige manier vast te leggen op foto of film.

Tevens is Eddy de houtsnijexpert van woodcraftsurvival, hij heeft al vele honderden lepels, spatels en botermesjes van hout gemaakt.

Leo

Is de de veldkok van woodcraftsurvival.com.
Leo gaat sinds 2007 mee met de survivalweekenden waar hij de kooktaken direct naar zich toetrok. Het kon ook niet anders want zijn diensttijd vervulde hij als veldkok.

Leo weet vaak met minimale middelen de heerlijkste maaltijden te bereiden, hij is ook niet voor niets de veldkok van woodcraftsurvival.
Jennifer

Bij Jennifer is de intresse in de natuur letterlijk met de paplepel ingegoten, dat kan ook niet anders als dochter van Michel.

Later wil ze graag bioloog worden net als Freek Vonk. Ze heeft al veel boeken over de natuur, en als ze een insect of een diertje tegenkomt gaat ze meteen opzoeken wel diertje dit is.
  (c) 2019 by woodcraftsurvival.com