Wie zijn "De laatste woudlopers"
Michel "The Bushman"

Is de oprichter, schrijver en beheerder van woodcraftsurvival.com.
Michel heeft al ruim 26 jaar ervaring in het beoefenen van survival en bushcrafttechnieken. In 2012 was Michel samen met Eddy een week lang te zien als "De Bosjesmannen" bij man bijt hond. Dit was zo'n groot succes dat in het najaar de serie nog een keer werd uitgezonden.

Michel gaat graag een stuk met de Canadees varen over de Brabantse rivieren, tevens is hij de bouwer van het team en pioniert dan ook allerlei handige objecten zoals onderkomens, ladders en keukens in een handomdraai in elkaar.

Michel is in het bezit van de kamp en bivak erkenning van scouting Nederland en heeft tevens een diploma kruidengeneeskunde op zak. In 2021 is hijj gestart met een cursis basiskennis ecologie om zo nog meer kennis over de natuur te vergaren.
Eddy "Sinterklaas"

Is de fotograaf en filmmaker van woodcraftsurvival.com.
Eddy zwerft al 40 jaar door de afgelegen gebieden van Europa, vaak helemaal alleen. Samen met Michel was hij in 2012 te zien als "De Bosjesmannen"bij het NCRV programma man bijt hond.

Eddy is een fotograaf pur sang en weet dan ook altijd hoe hij de gebruikte technieken en bouwsels op een prachtige manier vast te leggen op foto of film.

Tevens is Eddy de houtsnijexpert van woodcraftsurvival, hij heeft al vele honderden lepels, spatels en botermesjes van hout gemaakt.
Leo "The Bushtruckerman"

Is de de veldkok van woodcraftsurvival.com.
Leo gaat sinds 2007 mee met de survivalweekenden waar hij de kooktaken direct naar zich toetrok. Het kon ook niet anders want zijn diensttijd vervulde hij als veldkok.

Leo weet vaak met minimale middelen de heerlijkste maaltijden te bereiden, hij is ook niet voor niets de veldkok van woodcraftsurvival.

Leo gaat regelmatig met Michel een stuk kanovaren over de Brabantse rivieren.
(c) 2007-2022 Woodcraftsurvival.com