Welkom op de website van Woodcraftsurvival.com
Hartelijk dank voor het bezoeken van deze website.

Wij willen graag de kennis die een woudloper bezit met jullie delen, voordat deze voorgoed verloren gaat. Voordat we verder gaan zullen we eerst de volgende vraag moeten beantwoorden. "Wat is nou een woudloper?"

Een woudloper is iemand die voor zijn hobby of beroep trektochten maakt door uitgestrekte wouden. Een woudloper heeft veel kennis over de natuur en weet als geen ander zichzelf te redden met behulp van survival en bushcrafttechnieken. Uiteraard doet hij dit met respect voor de natuur zonder deze onherstelbaar te beschadigen.

Op deze site vind je allerlei informatie over de vaardigheden en de kennis die een woudloper bezit. In de rubriek Woudloper skills worden uiteenlopende zaken besproken. Het woudlopen heeft meer weg van het bushcraften.

Met vriendelijke groet,

Het team van Woodcraftsurvival.com.


Gewijzigd: Navigeren


Laatste update: Wandeling door het Heumens bos Juli 2022Kanotocht door het Dommeldal juni 2022, Cursus diersporen en spoorzoeken, Bushcraftwandeling mei 2022, Workshop tarp opzetten om het VST te helpen, Hiken door de Belgische Ardennen April 2022, Abseilen, Wandeling door het Heumens Bos April 2022, Kanovaren over de Dommel naar de Klotputten 6 maart 2022,  Een kruk maken, Woudlopers weekend februari 2022
Drinkwater vinden als een woudloper
 

(c) 2007-2022 Woodcraftsurvival.com